Zotero er forsvundet fra min Computer efter at den er blevet opdateret.

Hvis din computer har været igennem en større opdatering, kan det være at Zotero skal geninstalleres. For at geninstallere Zotero skal du:

1. Gå ind på zotero.org og downloade Zotero 6.0 og Zotero Connector.
  2. Logge ind på zotero.org med dit Brugernavn og Password.
  3. Åbn Zotero og klik på Rediger -> Indstillinger og derefter Synkroniser. Så kommer der to tomme felter frem, hvor du kan indtaste brugernavn og Password
  4. Når du har indtastet Brugernavn og Password begge steder, vil de kilder du tidligere har haft i Zotero blive synlige igen.

Svar

• Sidst opdateret Apr 29, 2024
  • Visninger 12
  • Besvaret af

FAQ Actions