Kan jeg geninstallere Zotero på en ny computer og få mine kilder med over?

Hvis du får en ny computer, skal Zotero geninstalleres. For at geninstallere Zotero skal du:

1. Gå ind på zotero.org og downloade Zotero 6.0 og Zotero Connector.
  2. Logge ind på zotero.org med dit Brugernavn og Password.
  3. Åbn Zotero og klik på Rediger -> Indstillinger og derefter Synkroniser. Så kommer der to tomme felter frem, hvor du kan indtaste brugernavn og Password
  4. Når du har indtastet Brugernavn og Password, vil de kilder du tidligere har haft i Zotero blive synlige igen.

• Sidst opdateret Apr 29, 2024
  • Visninger 2