Jeg kan ikke få min Zotero Connector til at virke

Du kan opleve to forskellige problemer med din Zotero Connector:

1. Du klikker på din Zotero Connector, men der sker ikke noget.
  2. Zotero Connectoren er helt forsvundet.

Hvis der ikke sker noget, skal du lukke din browser og derefter åbne den igen.

Hvis Zotero Connectoren er forsvundet, kil under puslespilsbrikken, du finder samme sted som connecteren.

Findes connecteren ikke under puslespilsbrikken, skal du gå til zotero.org og installere din Zotero Connector igen. Det gør du ved at klikke på den røde Download knap og vælge ”Install Connector”.

• Sidst opdateret Apr 29, 2024
  • Visninger 13