Kan jeg bruge Zotero i Google Docs?

Du kan godt bruge Zotero i Google Docs. For at bruge Zotero i Google Docs, skal du have installeret Zotero Connector i den Browser du anvender.

Det er også muligt at flytte et dokument fra Google Docs over i Word ved at gøre følgende.

1. Opret en kopi af dokumentet i Docs ved at og gå til File og derefter Make a Copy.
  2. Klik herefter på fanen med Zotero og vælg Document Preferences. Her vælger du Switch to a Different Word Processor.
  3. Vælg File → Downlad as → Microsoft Word(.docx) og gem filen.
  4. Åbn Word og vælg Refresh under fanen med Zotero.

Vær opmærksom til at Zotero kan være MEGET langsom til at opdatere i Docs. Det gælder især hvis du har indsat mange referencer i det dokument, som du arbejder i.

• Sidst opdateret Apr 29, 2024
  • Visninger 30